Skicka ett meddelande

Nelly.com öppnar showroom i Stockholm

2019-06-10 11:06

Nelly.com slår under juni 2019 upp portarna till sitt första fysiska showroom. Satsningen är ett led i att stärka kommunikationen gentemot media och skall ge e-handelsjätten en mötesplats där besökarna får uppleva Nellys värld ”IRL”.

Uppdraget att ta fram ett funktionellt inredningskoncept som går i linje med företagets estetik gick till Gustaf Westman, inredningsarkitekt med bakgrund från Chalmers arkitekturlinje.

Interiören består av tre huvudmöbler, en spegel, en rumsavdelare och ett bord. Med sina svulstiga, lekfulla former utgör de grunden för utrymmet och bidrar till att skapa igenkänning och identitet till ytan. För att skapa en levande känsla är övrig inredning av flexibel karaktär och kan enkelt förändras eller bytas ut. Klädstänger och piedestaler för display går enkelt att arrangera om för snabb förnyelse. Färgskalan går i varma rosa och grå toner som ramar in och framhäver Nellys kollektioner.

Nelly Showroom är beläget i anslutning till Nellys kontor på Stureplan i centrala Stockholm. I samband med satsningen har Uchenna Okolo rekryterats att axla rollen som showroomassistent. Tillsammans med PR- och kommunikationsansvarig Elin Tranberg kommer hon att driva den dagliga verksamheten.

Inledningsvis kommer Nelly Showroom vara öppet enbart för press, stylister och influencers. Både in-season och kommande kollektioner kommer att finnas tillgängliga för presslån. 

Presskit

Packshots AW19

Kontaktpersoner:

Elin Tranberg
PR & Communication Manager
elin.tranberg@nelly.com

Uchenna Okolo
Showroom Assistant
Uchenna.okolo@nelly.com

Prenumerera