Skicka ett meddelande

NLY MAN firar 5 år av inspiration på svenska marknaden

2019-05-23 15:05

NLY MAN, syskonsite till Nelly.com firar under 2019 fem år på svenska marknaden. Jubileet uppmärksammades med en kampanj frontad av artisterna Oscar Zia och Leslie Tay, samt skådespelaren Suheib Saleh senast aktuell i succéserien Störst av allt. Kampanjproduktionen gick av stapeln den 21 maj och fanns inom ett dygn live på NLYMAN.com. Dagen avslutades med en stor födelsedagsfest för media och influencers, där gästerna bland annat fick uppleva ett liveframträdande av kampanjansiktena Oscar Zia och Leslie Tay.

I samband med jubileet lanseras en capsule collection bestående av säsongens stora trendprodukt ”Chunky Sneaker” under det egna varumärket NLY MAN. En produkt som givetvis fick spela huvudrollen under festen, där gästerna erbjöds att bära skon under kvällen.

NLY MAN har sedan starten 2014 satsat stenhårt för att vara den ledande modedestinationen för unga män i Skandinavien. Initiativet att utöka Nellys värld med ett koncept för män tog avstamp i visionen att erbjuda målgruppen prisvärt mode med hög trendfaktor online.

Idag erbjuder NLY MAN ett brett utbud av de allra senaste trenderna inom mode för en ungdomlig, trendig och utåtriktad målgrupp och representerar 350 varumärken.

Kontaktperson:
PR- och kommunikationsansvarig
Elin Tranberg
elin.tranberg@nelly.com

Prenumerera