Skicka ett meddelande

Nelly rekryterar chef för försäljning och marknadsföring med bakgrund från TV4-Gruppen

2019-04-09 11:04

Nelly förstärker sin ledningsgrupp med Carola Lundell som rekryterats som Chief Customer Officer med ansvar för försäljning och marknadsföring. Hon har lång bakgrund inom digitalisering och affärsutveckling. Carola var senast chef tillväxtaffärer på TV4-Gruppen och dessförinnan många år inom Coop och Electrolux. Hon tillträder sin nya tjänst i maj 2019.

Carola Lundell har stor erfarenhet av att driva tillväxt och hon blir ett bra tillskott för Nellys tillväxtresa. Jag ser framemot att arbeta tillsammans för att utveckla Nelly som ett av Nordens starkaste varumärken för mode för unga kvinnor på nätet, säger Anna Ullman Sersé, VD på Nelly.

Nelly är ett väletablerat varumärke med en unik position där det finns ytterligare potential att utveckla affären. Jag är väldigt peppad på att tillsammans med teamet fortsätta driva kundnytta och tillväxt, säger Carola Lundell, tillträdande CCO på Nelly.

Carola Lundell kommer närmast från TV4-Gruppen där hon satt i ledningsgruppen och bland annat varit chef för tillväxtaffärer och affärsutveckling. Dessförinnan var hon chef för digitala kanaler på Coop och mellan 2006 och 2012 hade hon flera olika roller inom Electrolux. Sedan Carola lämnade TV4 har hon arbetat med utvecklingen av ett nytt varumärke inom hudvård som möter den ökade efterfrågan på ekocertifiering och naturliga ingredienser och som lanseras hösten 2019. Carola är civilekonom från Stockholms Universitet.

För mer information, besök nelly.com eller kontakta:
Linda Widengård
PR & Communication Manager
+46763982456
linda.widengard@nelly.com

Prenumerera