Skicka ett meddelande

Nelly.com lanserar Dazzle with Nelly – en stor fest dedikerad till kunderna

2018-11-22 09:11

Modeaktören Nelly.com som erbjuder kläder till unga kvinnor är känd för sina storslagna influencerevent. Efter tidigare succéer som Nelly Poolparty på Ibiza, 10-årsfirandet Nelly Hotel, 90 Nelly Street under Fashion Week i Stockholm och nu senast Nelly Charter i Cannes under våren 2018 är aktören tillbaka med ett nytt storslaget koncept - Dazzle with Nelly. Men den här gången får de gästerna som vi är vana att se på Nellyeventen stanna hemma. Dazzle with Nelly är en fest som är helt dedikerad till modeaktörens kunder.

- Efter flera framgångsrika influencerevent känns det naturligt och självklart att nu fokusera på våra kunder och bjuda in dem till vår Nelly-värld. Dazzle with Nelly är ett koncept där vi fortsätter att jobba för ett inkluderande klimat i modebranschen där alla är välkomna och där ”together” är i fokus. Det kommer bli en fantastisk upplevelse för alla kunder som får möjligheten att delta men självklart kommer Dazzle with Nelly att även finnas i alla våra kanaler under kvällen så även de kunder som inte är fysisk på plats får känna sig som en del av festen, säger Anna Ullman Sersé, VD Nelly.com.

För att delta på festen har kunderna inte kunnat köpa sig till en plats. Istället lanserades tidigare i höstas ett spel på Nelly.com där kunderna fick spela och tävla sig till en plats till årets fest. Totalt deltog närmare 30 000 kunder i tävlingen om de åtråvärda 400 platserna till eventet. I samband med eventet lanserar även Nelly.com sin julkampanj som kommer att produceras under festen tillsammans med tongivande kampanjansikten som är en blandning av professionella modeller, influencers och kunder genom det tidigare lanserade konceptet #nellynewfaces.

För de kunder som inte lyckades knipa en plats till eventet kommer ett exklusivt shoppingevent hållas på Nelly.com under eventkvällen då kunderna får möjlighet att shoppa kampanjprodukterna innan de släppas.

Dazzle with Nelly går av stapeln den 24 november i Göteborg tillsammans med 400 exklusivt inbjudna kunder från hela Norden.


Presskontakt:

Linda Widengård, PR & Communication Manager

linda.widengard@nelly.com +46 76 398 24 56

Prenumerera