Skicka ett meddelande

CDON.COM sänker priserna på hela sortimentet*

2018-11-09 09:11

För första gången någonsin i företagets 19-åriga historia sänker CDON.COM priserna på hela sitt sortiment*. Singles Day är världens största shoppingdag och firas den 11/11–2018, med 11% rabatt på mer än 6 miljoner produkter på Nordens ledande digitala marketplace.

Singles Day är en shoppingdag som härstammar från 90-talets Kina där dagen först etablerades som singlarnas svar på alla hjärtans dag. Kinesiska handlare uppmärksammade högtiden 2009 och sedan dess har Singles Day vuxit till att bli världens största shoppingdag. Singles Day infaller alltid den 11/11 eftersom datumet består av fyra singelsiffror.

CDON.COM firar för andra året i rad och kunder är välkomna att ta del av 11% rabatt på mer än 6 miljoner produkter, vare sig de är singlar eller i en relation.

-Vi var med och la grunden för de stora e-handels-köpfesterna genom att etablera Black Friday på hösten och Green Friday på våren och ser Singles Day som ett naturligt nästa steg i att kunna erbjuda våra kunder en del i världens största köpfest. Vi ser stor potential i denna nya shoppinghögtid och slår på stort när vi för första gången någonsin sänker priserna på i princip hela vårt sortiment, med mer än 6 miljoner produkter, säger David Olhed, Chief Commercial Officer på CDON.COM.

*Gäller ej: Apple-produkter, TV-apparater, datorer, vitvaror, livsmedel, läkemedel, tobak eller presentkort.

För mer information
Kristoffer Valiharju, VD på CDON.COM
070-413 0970
Kristoffer.valiharju@cdon.com

Prenumerera