Skicka ett meddelande

Nelly.com lanserar podcast tillsammans med stjärninfluencern Matilda Djerf

2018-10-10 09:10

I samma anda som branschupproret #NellyNewFaces, där representation och ideal ifrågasätts och förändras, kommer nu Nelly.coms egna podcast #NellyTalk på samma tema.

Varje vecka kommer modeaktörens egna stylist Michelle Lundin och influencern Matilda Djerf ta med lyssnarna behind the scenes i Nelly.coms inspirerande och peppiga modevärld. De ämnen som avhandlas är mode, trender och framförallt self love. Tanken är att ta med lyssnarna på vad som händer bakom det som annars kan uppfattas som perfekt på Instagram.

Vi vill dra bort den där polerade hinnan som lagt sig över alla sociala medier och som kan skapa känslor av misslyckande och otillräcklighet hos unga tjejer. För det är ju faktiskt väldigt sällan som det är så bra som det ser ut. Det här kommer bli en podcast som vi hoppas kan hjälpa tjejer. Vi måste hålla ihop och peppa varandra. Även om det i slutändan börjar hos en själv, säger Michelle Lundin och Matilda Djerf som frontar och leder podcasten.

Du som lyssnare kommer få chansen att ställa frågor till inbjudna experter och kända ansikten om allt från mode och skönhet till kärleksproblem. Det första avsnittet släpps onsdagen den 10 oktober och därefter släpps ett nytt avsnitt varje onsdag.

Vi har länge velat starta en podcast. Detta är något vi har arbetat med under en längre period och därför är vi väldigt glada och stolta över att äntligen få släppa detta. Den kommer såklart att andas mode men också ta upp ämnen som vi tycker är viktiga. Att dessutom få göra det här tillsammans med Matilda som dagligen peppar tjejer att börja älska sig själva känns rätt för oss, säger Anna Westlund, Head of Creative på Nelly.com

Podcasten #NellyTalk kommer att finnas tillgänglig på Nelly.com samt via teknikplattformen Acast.


Om första avsnittet:

I de första avsnitten kommer vi såklart få lära känna både Michelle och Matilda lite bättre. Hur är det egentligen att jobba som stylist på ett stort modeföretag? Är det så glammigt som man tror? Och ljuger influencer-Matilda om sin perfekta lugg!?

Sen blir det såklart massor av mode! Oktober innebär höst och nystart för många. Tjejerna kommer att leverera en mängd inspiration, tips och råd så att du som lyssnar kan sålla bland alla trender och verkligen ta hand om dig själv. Vi vill sätta skönhetsidealen åt sidan och tillsammans hjälpa varandra att växa.


Presskontakt:

Linda Widengård, PR & Communication Manager

linda.widengard@nelly.com +46 76 398 24 56

Prenumerera