Skicka ett meddelande

Qliro inleder samarbete med Outdoorexperten

2018-02-28 09:02

Qliro har inlett ett samarbete med Outdoorexperten, en av Nordens ledande nätbutiker inom fritidssegmentet, avseende betallösningar för deras e-handel. Med Qliro får Outdoorexperten en av Nordens mest populära betallösningar, byggd utifrån e-handlarens önskemål och för att klara av de utmaningar som större e-handlare har. Outdoorexperten lanserades 2005 och omsätter idag omkring 120 miljoner kronor.

- Outdoorexperten har vuxit varje år sedan starten, och samarbetet med Qliro kommer att vara viktigt för oss i vår fortsatta tillväxtresa. Betallösningar är en mycket viktig del av kundupplevelsen och med Qliro får vi en flexibel och lyhörd samarbetspartner som levererar en lösning anpassad efter våra behov, säger Pierre Breznik, VD för Outdoorexperten.

Outdoorexperten expanderar i Norden och lanserades i Norge under 2017. Qliros betallösning kommer att börja användas på Outdoorexpertens sajter inom kort.

- Vi är mycket glada över att inleda detta samarbete med Outdoorexperten och ser fram emot att tillsammans utveckla deras kunderbjudande. Med ett starkt fokus på kundupplevelsen vill vi i varje samarbete skapa de bästa förutsättningarna för att våra partners ska fortsätta växa framgångsrikt, säger Marcus Lindqvist, VD för Qliro Group.

Med Qliro får e-handlaren:

- En betallösning som fokuserar på innovation och användarvänlighet genom hela köpresan, och därmed maximerar kundupplevelse och lojalitet.

- En tjänst som skapar värde för handlaren genom en tydlig och transparent affärsmodell där handlaren kan fokusera på sin kärnverksamhet.

- En flexibel partner som anpassar sig efter e-handlarens krav – från fakturadesign till kundtjänstprocesser och mycket mer.

- En beprövad betalmetod och teknisk lösning som hanterar volymer från ett flertal av Nordens största e-handlare.

Om Qliro

Qliro grundades 2014 och erbjuder idag betallösningar till några av de största e-handlarna i Norden – bland annat CDON.COM, Bangerhead, Gymgrossisten, Nelly, Lekmer, Tretti, Lyko och Skånska Byggvaror. Qliros tjänster bygger på data, teknologi och ett starkt fokus på kunden. Qliro vill driva utvecklingen inom branschen och utvecklar därför löpande nya innovativa lösningar.

Om Outdoorexperten

Outdoorexperten är en av Nordens största nätbutiker inom fritidssegmentet. Affärsidén är att vara den ledande experten och självklara destinationen med allt kunden behöver för små och stora Outdoor moments. Outdoorexperten ägs av grundarna och eEquity.

Prenumerera