Skicka ett meddelande

Star Nutrition i samarbete med Mårten Nylén

2018-01-09 09:01

Star Nutrition, Nordens största varumärke inom sportnutrition, inleder nu ett samarbete med träningsprofilen Mårten Nylén för att sprida tips och handgriplig guidning kring hur du kan få ut mest av din träning. Mårten är en av Sveriges främsta personliga tränare, hälsoutvecklare och föreläsare som har lång erfarenhet av att hjälpa sina klienter att uppnå sina mål, oavsett om det är att uppnå en målvikt eller komma i form till en Hollywood-filmning.

– Idag är träningstrenden större än någonsin och grundstenen i min definition av god hälsa är att må bra inifrån och ut och hitta glädjen i träningen. Vi är alla olika med olika utgångspunkter och målsättningar, men oavsett vad man vill uppnå för resultat så är det viktigt att balansera sin träning med bra och näringsrik kost, sömn och återhämtning. Samarbetet med Star Nutrition känns därför både väldigt rätt och naturligt för mig då jag anser att vi tillsammans kan hjälpa människor att uppnå bättre träningsresultat och hälsa, säger Mårten Nylén.

Samarbetet lanseras idag då den första i en serie av filmer släpps på Gymgrossisten.com och Youtube. Filmerna som släpps löpande under våren ger tips och handgriplig guidning till hur tittarna kan få ut mest av sin träning och uppnå en välbalanserad hälsosam livsstil.

– Vi är glada över samarbetet med Mårten och vi ser det som ett viktigt uppdrag för Star Nutrition att ge tips och inspiration. Mårten har lång erfarenhet av att hjälpa människor att uppnå sina hälso- och träningsmål och vi hoppas att hans gedigna kunskap och entusiasm kan inspirera våra kunder i deras vardag, säger Gustav Hasselgren, VD för Health and Sports Nutrition Group.

Star Nutrition är ett svenskt kvalitetsmärke grundat 1999 med ett brett utbud av innovativa kosttillskott som optimerar och maximerar din prestation. Det är därför Star Nutrition har blivit Nordens största varumärke inom sportnutrition. Idag finns Star Nutritions produkter på nätet (Gymgrossisten.com), i specialistbutiker (Gymgrossistenbutiker), på gym (exempelvis SATS) och i dagligvaruhandeln (exempelvis ICA och Coop).

Om Health and Sports Nutrition Group (HSNG)
Verksamheten inom HSNG bedrivs genom internetbutikerna Gymgrossisten.com (Fitnesstukku.fi i Finland, Bodystore.dk i Danmark och Gymgrossisten.no i Norge) och Bodystore.com samt grossistverksamhet genom Fitness Market Nordic. Gymgrossisten har även fysiska butiker via franchise. HSNG står även bakom varumärkena Star Nutrition, Goodlife, Chained Nutrition och Vitaprana.

HSNG ingår i Qliro Group. Qliro Group har ingått avtal om att sälja HSNG till Orkla. Transaktionen förväntas slutföras under det första kvartalet 2018.

Prenumerera