Skicka ett meddelande

Gymgrossistens egna varumärken börjar säljas på SATS ELIXIA

2017-05-16 11:05

Gymgrossistens egna varumärken inom kosttillskott och hälsoprodukter börjar säljas på SATS ELIXIAs träningscenter. Samarbetet gäller varumärkena Star Nutrition och Vitaprana som kommer erbjudas på cirka 150 träningscenter i Sverige, Norge och Finland.

- Vi är glada att nå ut till personer med intresse för hälsa och träning i ytterligare en kanal. Förhoppningsvis kan våra produkter bidra till att SATS ELIXIAs medlemmar når sina mål för hälsa och träning. Det är viktigt för oss att våra produkter finns där kunderna är - såväl fysiskt som online, säger Carl Arnesson, t.f. Head of Gymgrossisten.

- Fitness Market Nordic ser stor potential i att stärka etableringen inom gym och sportkedjor. Vi ser fram emot samarbetet med SATS Elixia, som är en naturlig partner inom kategorin, säger Oscar Thoms, försäljningsansvarig Sport & Gym på Fitness Market Nordic.

Under vintern har konceptet testats på fyra utvalda center vilket har fallit väl ut. Gymgrossisten och SATS Elixia har sedan tidigare även samarbetat med gemensamma träningspass inför olika lopp som till exempel Tough Viking, vilket varit mycket uppskattat av kunder.

Star Nutrition är ett svenskt kvalitetsmärke grundat 1999 med ett brett utbud av innovativa kosttillskott som optimerar och maximerar din prestation. Det är därför Star Nutrition har blivit Nordens största varumärke inom sportnutrition. Idag finns Star Nutritions produkter på nätet, i specialistbutiker och inom dagligvaruhandel.

VitaPrana är kosttillskott och livsmedel gjorda på renast möjliga råvaror och med naturens egna näringsämnen och smaker. VitaPranas produkter är fria från tillsatt socker och syntetiska sötningsmedel och färg- och smakämnen. De flesta av produkterna är även fria från soja, gluten och laktos.

Gymgrossisten är ledande inom kosttillskott och sportnutrition i Norden. Health and Sports Nutrition Group HSNG AB består av Gymgrossisten som driver e-handel och franchisebutiker, Bodystore.com med ekologisk profil samt Fitness Market som vänder sig till detaljhandel och andra företag.

Prenumerera