Skicka ett meddelande

Qliro

Qliro gör det enkelt att betala på nätet

Om Qliro

Qliro gör det enkelt att betala och ta betalt på nätet. Det ska alltid kännas tryggt och vara snabbt och enkelt att handla! Över två miljoner kunder betalar med Qliro.

Qliro startades för att förenkla betalningar på nätet i december 2014. Vår betallösning används idag i hela Norden av e-handlare som CDON.COM, Nelly, NLY MAN, Gymgrossisten, Lekmer, Tretti, Members, Hobbex, Bangerhead och Designtorget. Qliro breddar hela tiden sitt erbjudande till både e-handlare och konsumenter.

I maj 2017 lanserades sparkonton till konsumenter. Det är ett tryggt och mobilvänligt sparande som är helt digitalt. Andra tjänster är Qliro Click och Qliros app. Med Qliro Click kan användaren betala sina köp med ett klick på Qliro.com. Qliros app har flera tjänster för att förenkla och ge ökad översyn, till exempel pushnotiser som meddelar när det är dags att betala.

I mars 2017 blev Qliro AB kreditmarknadsbolag under Finansinspektionen tillsyn. Det ger möjlighet att lansera nya finansiella tjänster för både handlare och konsumenter. Qliro AB är ett dotterbolag till Qliro Group och rapporteras i segmentet Qliro Financial Services.

Till Qliro

Head of Qliro Financial Services Patrik Illerstig

Verksamhet Finansiella tjänster

Geografi Sverige, Danmark, Finland och Norge

Kontor Stockholm

Startad 2014

Anställda163

Följ Qliro på Instagram

insideqliro

Prenumerera