Skicka ett meddelande

Gymgrossisten.com

Gymgrossisten.com är Nordens ledande internetbutik inom träning och kosttillskott

Om Gymgrossisten

Gymgrossisten erbjuder hälsokost och träningsutrustning till hälso- och träningsintresserade i främst Norden men också i resten av Europa.

Gymgrossisten grundades 1996 och är en föregångare inom internethandel.

Gymgrossistens sortiment omfattar kosttillskott, hälsoprodukter, träningsutrustning, kläder och tillbehör. En stor del av försäljningen är egna märkesvaror som Star Nutrition och Vitaprana. Star Nutrition är ett svenskt kvalitetsmärke grundat 1996 med ett brett utbud av innovativa kosttillskott som optimerar och maximerar din prestation. Idag finns Star Nutritions produkter på nätet, i specialistbutiker och inom dagligvaruhandel. VitaPrana är kosttillskott och livsmedel gjorda på renast möjliga råvaror och med naturens egna näringsämnen och smaker.

Gymgrossisten.com har en mängd samarbeten med atleter och nutritionister och arrangerar återkommande populära events för sina kunder. Produkterna säljs också via ett 30-tal franchisebutiker.

Gymgrossisten är ledande inom kosttillskott och sportnutrition i Norden och drivs av Qliro Groups dotterbolag Health and Sports Nutrition Group. Health and Sports Nutrition Group driver dessutom Bodystore.com med ekologisk profil samt Fitness Market som vänder sig till detaljhandel och andra företag.

I november 2017 ingick Qliro Group AB avtal om att sälja dotterbolaget Health and Sports Nutrition Group HSNG AB till Orkla. Transaktionen förväntas slutföras under det första kvartalet 2018.

Till Gymgrossisten

Head of Health and Sports Nutrition Group Gustav Hasselgren

Verksamhet Kosttillskott för träningsintresserade

Utbud Kosttillskott, träningskläder och träningsutrustning

Geografi Sverige, Norge, Danmark, Finland, Österrike och EU

Kontor Stockholm

Följ Gymgrossisten på Instagram

gymgrossisten

Prenumerera