Skicka ett meddelande

Historia

Redan 1999 lanserades CDON.com som en pionjär inom e-handel. CDON.COMs framgång la grunden för det som idag är Qliro Group. Vi har sedan dess vuxit genom att bredda sortimentet, lansera nya internetbutiker och förvärv. Vi har också breddat oss genom att erbjuda betalningar och finansiella tjänster.

Under 2007 förvärvade vi modesajten Nelly. Då ägdes vi fortfarande av MTG som delade ut oss till sina aktieägare. Därmed blev vi ett noterat bolag på Stockholmsbörsen under 2010.

Sedan dess har mycket hänt. Nelly har breddat sig inom mode och lanserat NLY Man som vänder sig till män. CDON har skapat Nordens ledande varuhus på nätet och bjudit in externa handlare att sälja via deras plattform.

Vi har lanserat Qliro för att förenkla betalningar på nätet. Hittills har 2,5 miljoner konsumenter betalat med Qliro. Nu har Qliro ett brett erbjudande av betallösningar i hela Norden och flera digitala konsumenttjänster för att förenkla vardagen.

Under en period ägde vi också Tretti, Lekmer och Health and Sports Nutrition Group. Qliro Group är idag ledande i Norden inom digital handel och finansiella tjänster.

Prenumerera